CABERNET SAUVIGNON

55,00 lei

Descriere

CABERNET SAUVIGNON

Litraj: 0.75L

Denumire: Cabernet Sauvignon – Rosso IGT Colli Trevigiani
Culoare: rosu rubiniu cu reflexe violete
Parfum: usor erbaceu cu nuante de zmeura si o nota persistenta de fructe rosii. Note ușoare de munte, tufăr aproape balsamic și condimente dulci în final.
Gust: inghititura este catifelata, uscata si moale. Taninul echilibrat îl face plăcut, corpolent, rotunjit, armonios, cu un final uscat. Asocieri: Vin de asociere cu mezeluri tipice, cum ar fi soppressa și lardo. Încercați-l în combinație cu brânzeturi de vârstă medie precum Montasio, Asiago și Grana Padano, cu primele feluri cu sosuri de carne (Bigoli co l’anara), cu feluri secundare precum carne de pasăre nobilă, ied, miel și carne roșie la grătar și tipicul Veneto. Spiedo.
Temperatura de servire: 18° Nr. sticle produse: 5.000

 

DATE ENOLOGICE:
Zona de amplasare a podgoriilor: Loc
Altitudine: 250 de metri deasupra nivelului mării
Tipul de sol: gresie marina si argila Orientarea si expunerea viței de vie: sud-vest Sistem de cultivare a viței de vie: dublu inversat Butuci/ha: 3000-3500 butuci/ha
Randament struguri chintale: 80 chintale/ha
Perioada de recoltare: începutul lunii octombrie
Vinificare rosie:
cu macerare timp de 15 zile la temperatura de 25° pentru a facilita extragerea substantei colorante continute de coaja strugurilor.
Fermentația malolactică: da
După rafturi, rafinare: Ușoare, în butoaie de stejar francez de 10/20 hl
Durata de maturare: 5 luni
Randament struguri în vin %: 70%
Extract uscat (g/lt): 28
Aciditate totală (g/lt): 5,20
PH: 3,40
Zaharuri reziduale (g/lt): 2 g/lt
Alcool consumat: 12,5% vol.

Informații suplimentare

Greutate 1,5 kg